Beni szülinap

Kittike születését szeptember 11-re becsülték - Beni szülinapja pedig szeptember 12 :) Mondtuk is neki, hogy a születésnapjára érkezik meg Kittike, úgyhogy persze nagyon várta. 

A hugica azonban saját születésnap ünneplést akart, és már nagyon kíváncsi volt a mi kis világunkra, és augusztus 18-án meg is érkezett hozzánk - Beni kisebb csalódására, na mert hogy Kittike itt van, de nincs itt a születésnap és nincsenek ajándékok!

Ezt mindenképp pótolni akartuk, ráadásul az oviból már egy pár gyerek szülinapi zsúrján Beni is részt vett, ezért illett is vissza hívni a szülőket, csakhogy közbevágott az a fránya szalmonella, Beni ugye oviba sem járhatott, így teljes bizonytalanság volt a szülinapi zsúr. Szerencsére a dokinénitől megkaptuk az oviba engedő igazolást, így legalább az biztosítva volt, hogy az oviban fel fogják köszönteni. Próbáltuk megszervezni, hogy pénteken maradjanak tovább ott az oviban, valamelyik óvónéni pedig animálja végig nekik a zsúrt, de sajna ez nem jött össze. Bátran, Tibivel karöltve úgy döntöttük, hogy csakazértis bevállaljuk, a 3 hetes kis Kittikét valahogy hermetikusan elzárjuk a gyerkőcöktől és Beninek igenis lesz szupper születésnapja. Apu Ágija ráadásul bevállalta, hogy segít nekünk, átjön, és ha kell babusgatja, altatgatja a kis tündérkét, illetve segít a gyerekek terelgetésében. Az idő azonban úgy tűnt, hogy nem a mi barátunk, ugyanis 3 napja folyamatosan esett az eső, ezért a meglepetésnek szánt ugráló vár légvárrá kezdett válni. 

Az egész napos rámolás után, az 5re hirdetett bulira Rékababa és Viki már f5kor megérkezett, Kittike még szundikált, pedig jó lett volna már a szopizáson túl esni, hogy a buli kezdetén már én is ott lehessek - de persze nem így történt, úgyhogy amíg a vendégek érkeztek én békésen szoptattam Kittikét a hálószobában. Szerencsére éhes volt a kis drága, ezért kb húsz perc múlva már csatlakozni tudtam, Leni&Oli kivételével a többiek már itt voltak, és az ajándékokat nézegették, lelkesen játszottak Beni szobájában. Mivel benti bulira készültünk, én mindenféle benti játékot készítettem elő, tombolát, kincskeresőt, tárgyfelismerőt - és vásároltam egy rakat csokit, cukorkát... na DE a nap kisütött és a három napos eső ellenére,  az ugrálóvárat felállítottuk, a gyerkőcök viszont csak mérsékelt lelkesedéssel ugrálgattak, inkább bent gyurmáztak és Beni játékaival játszottak. Minden balhé és sírás nélkül, pedig mi nagyobb káoszra készültünk :)

Úgy elment az idő, hogy a tortát csak f7kor vittük ki, nnnna miután megkapták a cukoradagjukat 5 perc múlva akkora tombolás volt az ugrálóvárban, hogy csak na! ezt hiányoltuk :) Végre itt volt a tombolás, a meglepetés mégis bejött. Alig akartak hazamenni, pedig mi már alig álltunk a lábunkon. 

Mindenesetre megérte, mert Beni azt mondta, hogy szuper születésnapja volt, mindenki itt volt akit szeret, de Réka és Luca a legjobb barátja és jövőre is "az én otthonomban" szeretné a születésnapját! 

Imádom, hogy szereti az otthonunkat!